BENVINGUTS PASSEU, PASSEU!
Aquest espai web és una via de difusió d'actualitat, de notícies, d'opinió i un recull virtual del dia a dia.

06 de setembre, 2008

primer sopar de colleagues i de Suuuuuushiiii
















A la "meva feina" com en suposo moltes altres s'acostumen a convocar reunions: hi ha reunions d'equip, reunions de projectes, reunions de departament, reunions per acomiadar a companys... hi ha meetings per a pràcticament tot. Jo acostumo a rebre les invitacions per alguns meetings (sí sí es diuen invitacions i tu llavors ho has d'acceptar, és molt curiós i divertit).
Fa una setmana vaig rebre La invitació més suculenta fins al moment: anar a sopar Sushi fet per la Sabrina (francojaponesa)a casa de la Rosa (la noia d'ulls blaus i samarreta verda amb jaqueta negra). Doncs sí resulta que entre uns quants companys de feina ... els que més s'abenen feia temps que ho deien i mira a mi també em van aconvidar.

Així doncs, ahir vam anar a la zona de Montgomery (a 2 parades de casa meva) a sopar sushi de veritat. Jo vaig arribar cap a les 20h quan m'havien dit i ja estava gairebé tot fet però tot i així també vaig poder preparar un rotllito de sushi. Fer sushi no resulta tan complicat quan t'expliquen el truc... ja ho provarem!

El menú va consistir en:
- Aperritiu: rotllitos, pa d'arròs apte per cel·líacs farcit d'espinacs o bolets, una espècie d'empanadilles i pa de gustos amb salsa agredolça.
- Sushi: suhi amb salmó, amb tonyina, amb gambes i cogombres... per a tots els gustos!

De postre vam menjar unes nuves de llaminadura també japoneses.

El sopar va ser força multicultural: la Sabrina (francojaponesa), la Rosa i la Begoña (españoles), l'Hernan el marit de la Rosa (argentí), la Michelle i el Shon (irlandesos) i el César (Brasilé)... tot i així no tant com en el departament.

La veritat és que és una sort poder estar parlant amb gent de llocs tan dispars ;)

Aquí us deixo amb algunes fotos de sushi.... als amants d'aquest menjar dir-vos que vaig pendre nota i que aviat podrem provar aviam si surt...

Fins prosperes notícies!

3 comentaris:

Lluís ha dit...

Què suculent que sembla!

Una abraçada!

Anònim.

Unknown ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Unknown ha dit...

Per celiacs?
Interessant ...

Fins aviat!
MUAS

Fruites visitants

Hit Counter