BENVINGUTS PASSEU, PASSEU!
Aquest espai web és una via de difusió d'actualitat, de notícies, d'opinió i un recull virtual del dia a dia.

23 d’octubre, 2008

Antwerpen, Anvers o Amberes... el mateix

Sense més miraments, ni llargues introduccions avui us informare tan bé com pugui sobre la segona ciutat mes gran de Bélgica la qual vaig visitar diumenge 19 després de passar un dissabte replet de feina i amb ganes de descansar.

Aquest cop la companyia va ser també força agradable: la Marcia (Italia), la Marika (Franca) i en Thomas (Bélgica).De bon matí vam anar amb cotxe cap a Amberes o Antwerpen (ja us haureu adonat que aquí sempre tenen més d’un nom totes les localitats). En solament 30 minuts aprox vam ser-hi… el temps no acompanyava gaire, més aviat estava grisot i sense gaire prespectives de millora.

El GPS ens va guiar cap al centre de la ciutat on vam poder aparcar el cotxe en un pàrking (és difícil trobar aparcaments en el centre). Just sortir, ens vam topar amb la magestuosa catedral.

La resta del dia va passar volant: passejant, visitant la casa de Rubens, menjant un wafle portat de casa i finalment visitant el museu dels diamants.


Sembla mentida lo divers que pot arribar a

ser aquest país amb lo petit que és, es podria atribuir al creuament de cultures, a l'evolució que ha anat fent poquet a poquet? Qui sap...


Fins prosperes notícies,

4 comentaris:

Casteller ha dit...

sembles un cargolet, tot lo dia amb la motxilla a l'esquena...jiji

Per quan una excursió a Revers??

Lluís ha dit...

Jajaja!

Què bona, jo m'hi apunto a anar a Revers! ;-)

Blanca, això de no tenir internet saps què comporta? No poder mirar internet! No hauries d'anar a tants llocs, que sinó perdo el fil de setmana en setmana! Jajaja!

Tinc moltes ganes d'anar-hi!

Una abraçada!

Kike ha dit...

por aqui ando como lector :)

ya estas linkada a www.lahorafrisky.com

adeuuu

Unknown ha dit...

Si anem d’excursió menjarem ?
I si anem al revers ja trobarem el cami?

Fins aviat!
PETONS

Fruites visitants

Hit Counter