BENVINGUTS PASSEU, PASSEU!
Aquest espai web és una via de difusió d'actualitat, de notícies, d'opinió i un recull virtual del dia a dia.

12 d’octubre, 2008

Capucino, compres de dissabte, descans i visita a la costa...

Un cap de setmana més ha passat... i a diferència de l'anterior aquest ha sigut xaxi piruli climatòligament parlant. A més a més, hi ha hagut una miqueta de tot.


Per començar el dissabte la Marcia va preparar capuccino per a totes, imagineu-vos un capuccino fet per una italiana, mmmm boníssim i molt escumós!

Amb les piles carregades la sortida de casa va ser imminent ja que el Sol s'intuia i la Marcia i jo frissàvem per a que l'escalfor del Sol ens toqués ni que sol fos una miqueteta... Tot i així la Llei de Murphy es va complir, va ser posar el peu a la borera i que un núvol immens tapés el Sol. Així doncs, el matí de compres va quedar una mica gris.

Tot i això, els nostres pregs no van desasperar i el diumenge un Sol gairebé espatarrant ens va acompanyar al viatget a Oostende















És una ciutat costera de la part flamenca ... així que us podeu imaginar què hi vam trobar: gavines voladores, pescadors, un mercat de peix super bé de preu, i clar una catedral immensa i de l'estil arquitectònic que regna per Bélgica.

A més a més, d'un dia climatològicament parlant inèdit, també van ser inèdits els Smoutbollen, una mena de boles amb sucre glacé, boníssimes!
















Doncs bé amics amb aquest cel tan blau m'acomiado fins a la prospera aventura!

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Y no pares sigue sigue ….

Sara ha dit...

Wooow, quina passada de cap de setmana, Blanca!!! A gaudir de tot i més...

Una abraçada molt i molt forta.

Txaro ha dit...

blaaaaaaaaaa!!!! la sorpresa d'aquesta setmana la compartiré el cap de setmana amb els teus calamars!! m'ha fet molta il·lusió i segur que al mar en fan festa!! ;)

Fruites visitants

Hit Counter