BENVINGUTS PASSEU, PASSEU!
Aquest espai web és una via de difusió d'actualitat, de notícies, d'opinió i un recull virtual del dia a dia.

31 d’octubre, 2008

Leuven, Lovaina


No vull deixar de compartir amb vosaltres, lectors, la petita visita que vaig fer (juntament amb el Samuel, la Marzia i el Manuel) el diumenge passat a Lovain.Per tal de fer-vos la lectura un xic més animada, us proposo el següent:

A) Per aquells que no sapigueu on para Lovain cliqueu aquí i aquí, després si voleu seguiu llegint.

B) Pels que saben on està Lovain però no coneixen la seva història cliqueu aquí.

C) Pels que ho saben tot, aneu al final... hi han les fotos ;)

D) For those that don't understand catalan, please be
pacie(I am joking, again). Please go at the end, there´s a brief and pictures as well.

Leuven, com ara ja sabeu, és una ciutat amb gran importància a nivell universitari, per això la millor manera de visita-la és utilitzant a un ex-estudiant. Així doncs, el Manuel (va estudiar 2 anys Economia a Leuven), ens va fer de guia per una ciutat amb edificis i façanes precioses. L'aparença de Lovain és de poblet, però un poblet força intel·lectual (sol com a detall sapigueu que la universitat és propietària de més de mig poble! I que durant l'època universitària els habitants es dupliquen!).
Durant la ruta vam anar bastant a per la feina ja que el dia no era gaire assoleiat i passejar no era la nostra prioritat. Tot i així vam poder veure els llocs més emblemàtics: la Catedral, l'Ajuntament, la Fac. d'Economia, la fàbrica cervesera més important d'Europa (marca Artois) i fins i tot una residència per a viudes de la post-1a guerra Mundial que és patrimoni de la humanitat.Per no perdre el costum comentar-vos que vam menjar el millor wafle (gofre) fins el moment i unes pites per dinar. Tot boníssim! La companyia també va ajudar a que el dia fos divertit, a més van ser molt amables de no monopolitzar els temes de converça entorn l'Economia ja que tots ells ho són.

+ FOTOS:


Arreveure amics!!!!!


3 comentaris:

Unknown ha dit...

Show must go on!

Manué ha dit...

Se't ha oblidat comentar lo de la fàbrica de stella artois i el petit incident amb la voiture, aquí o es conta tot o gens!!, jajaja.

Fue un placer poder enseñaros Leuven por el dia, pero hem de tornar una nit pqrq què conozcais perquè a la plaça antiga de Leuven (Oude Markt)la llaman el major bar de Bèlgica...alegria!

El Mané

Unknown ha dit...

I tant que continua... i continuarà!

Fruites visitants

Hit Counter