BENVINGUTS PASSEU, PASSEU!
Aquest espai web és una via de difusió d'actualitat, de notícies, d'opinió i un recull virtual del dia a dia.

28 d’agost, 2008

El petit GRAN princep!

Molt bones a tots un altre cop!!!!!

Quan es fa un viatge un ha d'estar disposat a descobrir, a tenir els ulls oberts a voler escoltar moooolt i sobre tot tolerar i respectar.
Aprendre-ho suposa una tasca farragosa en alguns moments ja que de vegades els trets culturals que ens aferren s'accentuen a mesura que un s'allunya de casa.

Abans de marxar, em va arribar a les mans un llibre que sempre he trobat molt especial... i que ha sigut el primer llibre que m'he llegit aquí a terres belgues... El principito m'ha fet recordar el valor de viatjar... respectar... escoltar... i de sempre tenir quelcom estimat al "planeta" del qual es prové.

Gràcies pel llibre!

5 comentaris:

Unknown ha dit...

Avui....

FELICITATS CRACK!

Fins aviat!
PETONS

Unknown ha dit...

Felicitats? Però si no és una entrada tan bona... jajaja!

;-)

Sara ha dit...

Yeeeeeeees, PER MOLTS ANYS Blanca!!! Ja encetarem una botella de coca-cola en honor teu! ;-)

Una abraçada

Txaro ha dit...

PER MOOOOOOOLTS ANNNNNNNNNNNYS BLAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! Quan arribis a casa mira sota el llit, potser ens trobes a tots allà amagats i cridant: sorpresa!!! I si no ens trobes pensa que de vegades la gent que estimes hi és present, però d'una altra manera...

GAUDEIX AL MÀXIM D'AQUEST DIA!!! Ho celebrem quan tornis???

Una abraçada!

Blanca Salinas Roca ha dit...

SOU UNA PASSADA!!!!!

Gràcies... gràcies i gràcies! He arribat a casa i no hi ereu a sota del coixí i tampoc sota el llit però la imaginar-vos tots allà..... Jo també us enyoro jiji ... Prepareu-vos perquè quan arribi us axuxaré... juju

Fruites visitants

Hit Counter