BENVINGUTS PASSEU, PASSEU!
Aquest espai web és una via de difusió d'actualitat, de notícies, d'opinió i un recull virtual del dia a dia.

01 de setembre, 2008

Brussel·les sembla fer-se gran!

Aquest cap de setmana he descobert una mica més la ciutat… us semblarà estrany després de més de dos setmanes i encara no haver fet turisme com cal, però bé l’explicació és senzilla. Durant la setmana surto de la Coke ; ) a les 17h aprox i com que les botigues tanquen aviat i sempre hi ha mil coses a fer per la tarda doncs mai vaig a fer turisme. El dissabte al matí va consistir en:

- Sessió d’skype i d’olorar les roses més maques del món!

- sessió de piscina

- dinar ràpid

- anar a passejar pel centre concretament per un carrer que és ben bé molt similar al Carrer Major de Lleida (tot ple de botigues i cases antigues i amb un parell d’esglésies), tot i que molt més brut (fet que sembla ser típic de Brussel·les).

Al vespre vam anar a uns concerts ... s’anomenava “Fiesta Latina” hi havia focs artificials un grup que tocava peces clàssiques amb la guitarra i música de tot tipus. Tot això en mig d’una avinguda a l’aire lliure… sort que el temps va acompanyar durant tot el cap de setmana (fet insòlit). En acabar, com que ens feia mandra caminar 20 minutets, vam agafar la limusina... i mentrestant vam descobrir que a Brussel·les hi ha un carrer que es diu Blanche ;)

El diumenge va ser l’aniversari de la Marzia (la noia italiana) i vam anar a fer una mica de turisme al Palace Royal. Aquí em vaig quedar força sorpresa quan vaig veure que el Palau estava tancat durant els mesos Octubre- Juny. Ara bé quan vaig entrar me’n vaig adonar que de fet no hi ha gaires sales que s’ensenyessin i que a més es troba encara en ús i per tant les visites estan més restringides. Dintre del Palau hi havia una exposició d’aparells “científics” i ens vam passar una bona estona observant moviments gravitatoris, el cos humà laminat, satèl·lits, mapes de contaminació atmosfèrica… hi havia una mica de tot i per tothom: físics, ambientòlegs, metges, matemàtics … inclús per a futurs arquitectes i quasi tecnòlogues dels aliments.

En sortir del Palau (17h… tot tanca super aviat, ja ho veieu) vam anar passejant per carrers que no havia vist mai, i llavors va venir la descoberta: el museu dels instruments, la Gran Place súper bonica amb els edificis reconstruïts, un gofre (o wafle) que vaig gaudir moltíssim i finalment vaig descobrir el CONO MÉS GRAN que mai havia vist… seria ideal per marcar un punt de trobada a les colònies (malauradament no me’l vaig poder emportar).



El cap de setmana passa força ràpid... ja ho sabeu. Així que a tots aquells que torneu a començar a treballar MOLTS ÀNIMS, als que estudieu MOLTA CONCENTRACIÓ, als que prepareu el projecte FORÇA IMAGINACIÓ i als que encara descanseu i preneu el solet... MOLTA SORT... i tots plegats DISFRUTEU FORÇA!!!!!



fIns prOspErEs nOtÍcIEs

7 comentaris:

Casteller ha dit...

JUASJUAS!!
Així que en limusina...
I no hi havia res per a economistes, al museu aquest?
Lo del cono, boníssim. Tots els de l'esplai teniu una cita obligada!!

ReGiNa ha dit...

Quin cap de setmana més entretingut! I segur que descobriràs més llocs de Brussel·les per visitar!
Un petó

laia ha dit...

A la fiesta latina va beure cocacola?

Lluís ha dit...

Homa!

Com et pots haver descuidat dels monederos!

(en missatges com aquest és bo mantenir l'anonimat).

Anònim del segle XX (ara ja teniu una pista, no és cap nen de l'Esplai).

PS. No mireu el nom que hi ha a sobre.

Unknown ha dit...

Jo vull deixar el Lonch Ness i anar a aquestes festes

Fins aviat!
PETONS

Signat: Un altre anònim

Blanca Salinas Roca ha dit...

quins monederos......???????


segle XX?????


El projecte afecta al meu super germà!

Lluís ha dit...

Els monederos, els utensilis científics dels economistes! Per això feia el meu missatge anònim! Homa!

Sóc un anònim del segle XX perquè vaig nàixer el 1984!

Anònim.

Fruites visitants

Hit Counter