BENVINGUTS PASSEU, PASSEU!
Aquest espai web és una via de difusió d'actualitat, de notícies, d'opinió i un recull virtual del dia a dia.

18 d’octubre, 2008

Brussel·les = Exposicions, cosmopolit city and WAFLES!

Bon jour!


De mica en mica vaig descobrint les cares de Brussel·les i les diferents activitats que pot arribar a oferir.


Ahir, podríem dir que vaig viure la part més cosmopolita i alhora "divertida" de la ciutat. Després de la jornada laboral, i sense canviar-nos a un estil més informal, vam anar la Sagrario, la Marcia i jo cap a la Casa d'Asturies on m'havia assabentat que hi havia una exposició multimèdia de dos artistes asturians (comunitat que abunda entre els espanyols residents a Brussel·les). Així doncs vam passar el vespre allí degustant algunes "chips" (vaja patates fregides pels amics i fora de les exposicions fashions), fent d'intèrprets d'art i xerrant amb gent bàsicament asturiana... Una persona, una història... imagineu-vos quin munt d'històries! I és que no em deixa de sorprendre com la gent s'està aquí ... alguns resignats, altres amb visió temporal i també alguns molt concients de les ventatges que comporta respecte el seu país d'origen.


Quan començaven a quedar únicament els amics dels artistes vam marxar en busca d'un wafle (o gofre pels amics, també) que vam pendre prop de la Grand Place.


Així doncs "ben alimentades" (sort que havia berenat que sinó...) vam anar a un bar anomenat St. Gery i allí vam poder estar calentets una estona mentre contemplàvem la cara més divertida i rústica d'un bar una mica amagadet en el centre de la ciutat i que estava ambientat de manera molt intel·ligent amb mapes antics d'arreu del planeta (així aconsegueixen que tothom s'hi senti com a casa).


Amics, amigues,... el LochNess és molt xulo també eh...


Fins prosperes notícies ;)

Fruites visitants

Hit Counter