BENVINGUTS PASSEU, PASSEU!
Aquest espai web és una via de difusió d'actualitat, de notícies, d'opinió i un recull virtual del dia a dia.

09 d’octubre, 2008

Setmana 41

Ja ha passat la setmana nº41 (estic començant a acostumar-me a organitzar l'agenda pel número de les setmanes... sí sí, les setmanes també tenen número!!!!)

Durant aquests dies cal destacar que quasi no ha plogut, i això com ja sabeu els que heu anat seguint la crònica del Sr. Tomàs Molina o de qualsevol telenotícies, aquí, a Brussel·les és un fet gairebé paranormal.

A banda d'aquest apunt climatològic avui vull destacar un nou fet relacionat amb el menjar, en honor a un dels comentaristes habituals al blog, ja que avui celebra el seu aniversari ;)
Doncs sí sí amics, aquesta setmana hi ha hagut dos aconteixements que utilitzant l'excusa de fer un sopar han reunit un conjunt de persones de diferents nacionalitats i realitats, per a que vegueu la importància del fet de menjar.

El primer va ser el sopar que vam fer el dimarts a casa Rue Stevin,
amb totes les companyes de pis i amb el menjar portugués cuinat per la Paula com a protagonista. El plat que vam menjar va ser Bacalao a la brass a base de bacallà, patates fregides i ou. Tot plegat ho vam amenitzar amb una mica de música en directe gràcies a uns amics de la Sagrario que van portar la guitarra i el saxo i la Carinne que va tocar l'acordió.

El segon sopar va ser de fet, el primer sopar amb els companys de feina i va ser en honor a una noia, la Suzan, que marxa cap al seu país, Turquia, perquè ha trobat feina.
El sopar va ser molt a prop de casa, en un lloc típic de menjar turc. Va ser una estona força agradable tot i que un dels temes eren entorn les begudes, i la feina... Fet que em va fer adonar que cal saber separar bé la feina del lleure.
Aquí en teniu algunes fotos, de plats:

Així doncs, família tota, amic i amigues i lectors BON CAP DE SETMANA!!!!!

(per terres belgues anuncien bon temps així que... potser fem una escapadeta).

Fins properes notícies!

3 comentaris:

Lluís ha dit...

Ori, tenies raó. Sempre mengen.

Això ja sembla el blog del Miquel...

Una abraçada!

Unknown ha dit...

És que és un no parar...

Fins aviat!
1abraçada

Txaro ha dit...

mmm... quina gana!!!

Fruites visitants

Hit Counter