BENVINGUTS PASSEU, PASSEU!
Aquest espai web és una via de difusió d'actualitat, de notícies, d'opinió i un recull virtual del dia a dia.

06 d’octubre, 2008

Vaga de transport public.... No metro, no bus, no tram... but a big trafic jam.

Bones a tots,














Despés d'un cap de setmana típic Belga (pluja al matí, pluja a la tarda, i... pluja, vent i fred a la nit), en el que no hi ha hagut cap escapada amb les companyes de pis (elles han anat a Dysneyland) sinó que la casa ha estat bastant buida ... I en el que he viscut la disbauxa de la nuit blanche (música techno i concerts al carrer...) amb la Marcia acabada de tornar d'Italia i amb la que diumenge vam decidir xopar-nos per poder arribar a un raconet bonic on anar a fer un te... xerrar, xerrar i xerrar...

Doncs bé després de tot plegat, les anecdotes per terres de Brussel·les segueixen... i avui DILLUNS accentuades ja que la jornada, 6 d'octubre de 2008, s'ha convertit en una sorpresa per mi.


Tot va comencar la setmana passada quan van anunciar que el dia 6/X/08 els transportistes de serveis públics es plantaven i no conduirien ni busos, ni trams ni metros... Tot i així la pregunta que es faria tothom que ha viscut una vaga a BCN, Lleida, etc és: hi haurà serveis mínims, oi? La cara que em van fer els companys de la Coca-Cola va ser prou significant com per adonar-me que aquí una vaga era una vaga i volia dir que el transport públic para totalment i que per tant un es busca la manera d'anar a treballar o bé ho fa des de casa.


En adonar-me de la situació vaig estar preguntant-los-hi sobre com ho veien ells que paressin per complet els serveis. A mi no m'era fàcil ni m'ho és ara entendre com pot ser que un SERVEI PÚBLIC s'aturi al 100% ja que llavors no s'adiu ni a servei ni a públic i per tant no és el que diu que és. Va ser inebitable buscar les "causes" aparents d'aquesta aturada que des del meu punt de vista semblava més que tinguessin ganes de remoure la capital Europea que una altra cosa. Tot i així no hi ha un motiu clar ni informació que sigui quelcom contrastat, ja que els transportistes es queixen per males condicions però no hi ha un govern que defineixi una posició ni tampoc una llei per com han d'actuar els serveis públics.

Així doncs després d'aquesta Jornada en la que un es pot adonar de la necessitat d'autoritats competents que puguin regular i/o evitar el "caos" en les poblacions; sol em queda donar les gràcies al Sr. John Cristophe i al Sr. David Dias que són els que m'han portat i tornat, respectivament, a casa amb els seus cotxes d'empresa....




Mes informació:
http://www.lesoir.be/
http://www.stib.be/index.htm?l=fr


Fins noves prósperes notícies amics!!!!

3 comentaris:

Casteller ha dit...

Què és aquest gorro tan xulo que portes? No el perdis, eh!

Unknown ha dit...

Holaaaaaaaaaaaaaa

Fins aviat!
PETONS

Lluís ha dit...

Però tu fas pràctiques a la Coca-cola o només fas pràctiques bevent Coca-cola amb vodka? Jajaja!

Anònim del segle XX

Fruites visitants

Hit Counter