BENVINGUTS PASSEU, PASSEU!
Aquest espai web és una via de difusió d'actualitat, de notícies, d'opinió i un recull virtual del dia a dia.

21 de desembre, 2008

AI, IA or SS

Bon jour!

En aquests dies m'he adonat que hi ha un tipus de persones que siguem d'on siguem i estiguem on estiguem ens agrada celebrara l'AI (Amic Invisible) the IA (Invisible Friend) o també anomenat Secret Santa. Per a mi ha sigut el primer cop que he celebraré tres vegades aquest tipus d'aconteixement fora de Lleida on també aquest any ho celebraré tres vegades més.

El joc, com molt bé es pot veure en el link, és un joc tradicionalment conegut i on, com en tots els jocs, hi ha unes normes. Però el curiós i característic és que no són unes normes marcades sinó que cada grup d'amics, de companys d'empresa, de companyes de pis,... marquen les normes i les característiques. Així, l'únic que mantenen tots els Amics Invisibles arreu és la intriga i l'emoció de fer un petit detall elaborat, comprat o mig i mig i de rebre'n un amb la mateixa intriga i emoció. Es podria dir que és mantenir una mica l'esperit de la incociència dels infants però en format "Adult".

La veritat és que després de veure als meus companys de la Coca-Cola (de nacionalitats totalment diferents), a les del pis i adonar-me que arreu es manté aquest esperit... Crec que val la pena trobar l'estoneta de fer-ho perquè en el fons és mantenir l'esperit d'amistat i coordalitat envers els altres.

Aquí us deixo amb algunes fotos d'AI:




FINS BEN AVIAT i BON NADAL ESTIMATS LECTORS!

1 comentari:

acassu ha dit...

Si que és bona idea això del amic invisible... una mica car... però val la pena.
Aquest any no l'he viscut, però a Lleida hi participava i era genial.
Blanca gaudeix molt!!!

Fruites visitants

Hit Counter