Ja ha passat la setmana nº41 (estic començant a acostumar-me a organitzar l'agenda pel número de les setmanes... sí sí, les setmanes també tenen número!!!!)
Durant aquests dies cal destacar que quasi no ha plogut, i això com ja sabeu els que heu anat seguint la crònica del Sr. Tomàs Molina o de qualsevol telenotícies, aquí, a Brussel·les és un fet gairebé paranormal.
A banda d'aquest apunt climatològic avui vull destacar un nou fet relacionat amb el menjar, en honor a un dels comentaristes habituals al blog, ja que avui celebra el seu aniversari ;)
Doncs sí sí amics, aquesta setmana hi ha hagut dos aconteixements que utilitzant l'excusa de fer un sopar han reunit un conjunt de persones de diferents nacionalitats i realitats, per a que vegueu la importància del fet de menjar.
El primer va ser el sopar que vam fer el dimarts a casa Rue Stevin,
amb totes les companyes de pis i amb el menjar portugués cuinat per la Paula com a protagonista. El plat que vam menjar va ser Bacalao a la brass a base de bacallà, patates fregides i ou. Tot plegat ho vam amenitzar amb una mica de música en directe gràcies a uns amics de la Sagrario que van portar la guitarra i el saxo i la Carinne que va tocar l'acordió.
El segon sopar va ser de fet, el primer sopar amb els companys de feina i va ser en honor a una noia, la Suzan, que marxa cap al seu país, Turquia, perquè ha trobat feina.
El sopar va ser molt a prop de casa, en un lloc típic de menjar turc. Va ser una estona força agradable tot i que un dels temes eren entorn les begudes, i la feina... Fet que em va fer adonar que cal saber separar bé la feina del lleure.
Aquí en teniu algunes fotos, de plats:
Així doncs, família tota, amic i amigues i lectors BON CAP DE SETMANA!!!!!
(per terres belgues anuncien bon temps així que... potser fem una escapadeta).
Fins properes notícies!
3 comentaris:
Ori, tenies raó. Sempre mengen.
Això ja sembla el blog del Miquel...
Una abraçada!
És que és un no parar...
Fins aviat!
1abraçada
mmm... quina gana!!!
Publica un comentari a l'entrada